ΒΕΡΟΙΑ

Διπλή απουσία λόγω καρτών

Διπλή απουσία λόγω καρτών

Χωρίς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Μλάντεν Καστσελάν θα αγωνιστεί το Σάββατο στην Τρίπολη ο Πανθρακικός κόντρα στον Αστέρα λόγω κίτρινων καρτών.

Τη μία αγωνιστική της τιμωρίας τους από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχουνε αντικρίσει θα εκτίσουμε οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Μλάντρεν Κάστσελαν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Πανθρακικού κόντρα στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Με την απόφασή του αυτή ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε ξεκάθαρο πως τους θέλει να τους έχει για την συνέχεια και πολύ περισσότερο για το ντέρμπι της Θράκης με την Skoda Ξάνθη στην Κομοτηνή.

Τη θέση του Παπαδόπουλου στην επίθεση του Πανθρακικού πρόκειται να πάρει ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης ενώ στα χαφ όπως και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Κομοτηνή το δίδυμο στον άξονα θα αποτελέσουνε οι Λαδάκης και Μουνάφο.

Εν τω μεταξύ στην αποστολή του Πανθρακικού που την Παρασκευή θα ταξιδέψει για την Τρίπολη αναμένεται να συμπεριληφθεί μετά από έναν μήνα και πάλι ο Δημήτρης Κουτσόπουλος ενώ σε ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι απών ο Γιάννης Στάθης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ