ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διούδης: "Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα, ειδικά για εμάς που έχουμε περάσει από πολλές δυσκολίες"

Ο Διούδης με τον Κουρμπέλη κρατούν το τρόπαιο του Κυπέλλου
Ο Διούδης με τον Κουρμπέλη κρατούν το τρόπαιο του Κυπέλλου EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Διούδης τόνισε ότι τα συναισθήματά του ήταν απερίγραπτα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και επεσήμανε πως ειδικά οι παλιότεροι είχαν περάσει πολλές δυσκολίες. Τι είπαν οι Κώτσιρας και Ιωαννίδης.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο μετά από οκτώ χρόνια και η συγκεκριμένη στιγμή ήταν ιδιαίτερη ειδικά για τους παλιότερους στην ομάδα.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του ο Σωκράτης Διούδης. Ο τερματοφύλακας των πρασίνων δήλωσε: "Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα ειδικά για εμάς τους παλαιότερους που είμαστε πολλά χρόνια στην ομάδα, έχουμε περάσει από πολλές καταστάσεις, δυσκολίες. Μας ένωσαν, μας πείσμωσαν και η επίτευξη του στόχου μας κάνει χαρούμενους και υπερήφανος και για εμάς που προσπαθήσαμε σκληρά και για τον κόσμο μας που είναι διψασμένος και το έδειξε σήμερα. Ελπίζουμε αυτό να είναι μόνο η αρχή και να καταφέρουμε να πετύχουμε και άλλες επιτυχίες".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κώτσιρας τόνισε: "Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα ήταν φανταστική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, στο staff, σε όλους όσους προσπαθούν για να βελτιωθεί ο σύλλογος.

Επίσης, πολλά μπράβο στους παίκτες της ομάδας που ήταν τραυματίες και έκαναν πολλές προσπάθειες για να βρεθούν εδώ και εν τέλει τα κατάφεραν να βρίσκονται εδώ και να πανηγυρίσουμε μαζί αυτήν την κατάκτηση".

Τέλος, ο Φώτης Ιωαννίδης δήλωσε: "Καταρχάς ευχαριστώ όλο το ιατρικό επιτελείο που με πρόσεχαν σαν παιδί τους και κατάφεραν να παίξω. Κερδίσαμε, πήραμε αυτό που θέλαμε όσο τίποτα. Πετύχαμε και τους δύο στόχους μας και είμαστε ευχαριστημένοι".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ