ΣΤΗΜΕΝΑ

Δίωξη κατά Μάκη Ψωμιάδη και Καβάλας

Δίωξη κατά Μάκη Ψωμιάδη και Καβάλας
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας συνδέει τον Μάκη Ψωμιάδη με την Καβάλα, ασκώντας του δίωξη για τα στημένα παιχνίδια. Ορατός πλέον ο κίνδυνος υποβιβασμού της ομάδας.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Μανώλης Αντωνακάκης, άσκησε ποινική δίωξη και κατά του Μάκη Ψωμιάδη συνδέοντας τον άμεσα με την Καβάλα.

Στις πρώτες του κλήσεις, ενώ υπήρχε το όνομα της μακεδονικής ομάδας, δεν είχε ασκηθεί δίωξη σε κάποιον παράγοντα της.

Ωστόσο ο κ. Αντωνακάκης βασίστηκε στην κατάθεση του Σταύρου Ψωμιάδη στον ανακριτή όπου και είχε ισχυριστεί ότι ο πατέρας του είναι ο ιδιοκτήτης των "Αργοναυτών".

Έτσι για πρώτη φορά η αθλητική δικαιοσύνη συνδέει τον Μάκη Ψωμιάδη με την Καβάλα, και πλέον ο κίνδυνος υποβιβασμού του συλλόγου στην Football League είναι ορατός.

Αναλυτικά οι νέες διώξεις:

Σε συμπληρωματική πειθαρχική δίωξη για κατ΄ εξακολούθηση πράξεις δωροδοκίας και στοιχήματος κατά Α) Του Γεώργιου Τσακογιάννη, μεγαλομετόχου ΠΑΕ Ηλιούπολη, Β) Της ΠΑΕ Ηλιούπολη, νομίμως εκπροσωπούμενης.

Επίσης, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη για κατ΄εξακολούθηση πράξεις δωροδοκίας και στοιχήματος και για το πειθαρχικό αδίκημα της φαρμοκοδιέγερσης κατά Α) Του Χαράλαμπου Ψωμιάδη, κατ’ ουσίαν προέδρου Δ.Σ. και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Β) Της ΠΑΕ Καβάλα, νομίμως εκπροσωπούμενης.

Οι πειθαρχικές διώξεις που παραπέμφθηκαν προς συζήτηση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ (κατά του Αθανασίου Ανδρ. Ντότση, αδειοδοτημένου από την Ε.Π.Ο. διαμεσολαβητή μετεγγραφών ποδοσφαιριστών και κατά του Ιωάννη Παπαδόπουλου, πρώην υπαλλήλου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) θα συζητηθούν την Πέμπτη 21/7/2011 και ώρα 15:30.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ