ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δημούτσος: "Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό"

Δημούτσος: "Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Ελίνι Δημούτσος χαρακτήρισε την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό καλό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι περίμενε καλύτερους τους "πράσινους". Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

"Παίξαμε πολύ καλά, κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, κάναμε ευκαιρίες και τελικά ήρθε το γκολ. Και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς.

Ηταν λογικό ο Παναθηναϊκός να μπει στην αρχή δυνατά, είναι μεγάλη ομάδα και δεν το ξεχνάμε. Δεν γινόταν αλλιώς και γίναμε πιο επιθετική όταν δεχθήκαμε το γκολ.

Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε", τόνισε αρχικά ο Δημούτσος στην κάμερα της NOVA μετά το 1-1 στη Λιβαδειά, για να αναφερθεί στη συνέχεια για τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του Περιστερίου στον αγώνα.

"Για εμένα είναι σημαντικό να κάνουμε ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα σε άλλα παιχνίδια μπορεί να έρθει εύκολα το γκολ, σε άλλα πιο δύσκολα. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Κληθείς τέλος να κάνει ένα σχόλιο για τον Παναθηναϊκό, ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου υπογράμμισε:

"Ο Παναθηναϊκός είχε πίεση και το είδαμε αυτό στο γήπεδο. Τον περίμενα καλύτερο, ωστόσο είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Ηταν και πιο κουρασμένος ο Παναθηναϊκός και αυτό μας βοήθησε".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ