ΜΠΑΓΕΡΝ

Δημοσιογράφος σε Τούχελ: "Γιατί νομίζεις πως είσαι ο κατάλληλος προπονητής για την Μπάγερν;"

Bayern's head coach Thomas Tuchel watches during a Champions League round of 16 first leg soccer match between Lazio and Bayern Munich, at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, Feb. 14, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Bayern's head coach Thomas Tuchel watches during a Champions League round of 16 first leg soccer match between Lazio and Bayern Munich, at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, Feb. 14, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) @2024 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η ήττα από την Λάτσιο έφερε ακόμη μεγαλύτερους κλυδωνισμούς στον πάγκο της Μπάγερν, με τον Τόμας Τούχελ να βρίσκεται σε άβολη θέση και να το διαπιστώνει και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο φινάλε του ματς.

Η Μπάγερν ταξίδεψε στην Ρώμη έχοντας την εικόνα πληγωμένου θηρίου, μετά από το εκτός έδρας 0-3 στο ντέρμπι κορυφής της Bundesliga από την Λεβερκούζεν που την άφησε πέντε πόντους πίσω από την κορυφή, με το αποτέλεσμα-βάλσαμο που έψαχνε στην αιώνια πόλη όχι μόνο να μην έρχεται αλλά να ακολουθεί νέα κατραπακιά.

Και αυτό γιατί ηττήθηκε με 1-0 από την Λάτσιο το βράδυ της Τετάρτης στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Champions League, με τους πρωταθλητές Γερμανίας των 11 τελευταίων ετών να ολοκληρώνουν μάλιστα το ματς με 17 τελικές αλλά χωρίς τελική εντός στόχου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η δεύτερη σερί ήττα και η μόλις 1 τελική εντός στόχου στα δύο τελευταία ματς έκαναν ακόμα πιο βαρύ το κλίμα για τον Τόμας Τούχελ και αυτό έγινε σαφές στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, με τον δημοσιογράφο της B"ild", Τόμπι Άλτσκαφλ, να τον φέρνει σε άβολη θέση. Χαρακτηριστικός είναι ο ακόλουθος διάλογος:

Δημοσιογράφος: "Ανησυχείτε για τη θέση σας ως προπονητής της Μπάγερν μετά από αυτή την αδύναμη εμφάνιση;

Τούχελ: "Όχι"

Δημοσιογράφος: "Λέτε όχι, αλλά γιατί νομίζετε πως είστε ο κατάλληλος προπονητής για την Μπάγερν αυτή τη στιγμή;

Τούχελ: "Θα ήθελα να μιλήσω μόνο για το παιχνίδι"

Δημοσιογράφος: "Για τη δουλειά σας;"

Τούχελ: "Σας είπα. Κάνατε μία ερώτηση και απάντησα με όχι"

Δημοσιογράφος: "Και γιατί νομίζετε πως είστε ο κατάλληλος προπονητής;" (διακοπή του διαλόγου από τον εκπρόσωπο Τύπου της Μπάγερν).

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Τόμας Τούχελ καλείται πλέον να πάρει άμεσα αποτελέσματα για να κρατήσει τη θέση του, με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ να υποστηρίζει πως το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί με την Μπόχουμ είναι κομβικό:

"Η απόλυση του Τόμας Τούχελ δεν είναι στην ατζέντα της Μπάγερν μετά από την ήττα από την Λάτσιο. Ο προπονητής θα είναι κανονικά στον πάγκο στο κυριακάτικο ματς με την Μπόχουμ.

Ωστόσο, δεν υπάρχει πλέον η 100% εγγύηση πως θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, παρόλο που αυτό ήταν το πλάνο και η επιθυμία της διοίκησης.

Εάν η Μπάγερν πετάξει βαθμούς την Κυριακή, η κατάσταση θα γίνει απίστευτα δύσκολη για τον Τούχελ", ανέφερε ο καθόλα ενημερωμένος -σε θέματα Μπάγερν- ρεπόρτερ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ