ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δημητρίου και επίσημα

Δημητρίου και επίσημα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Πέτρου Δημητρίου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου

Ο Πέτρος Δημητρίου είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης ο νέος προπονητής του Εθνικού Αστέρα, καθώς ο έμπειρος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη και υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Οι εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας ήταν ραγδαίες, αν και είχαν δρομολογηθεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης, χειριζόταν αποκλειστικά το θέμα αυτό.

Αρχικά, ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα μίλησε την Τρίτη το απόγευμα τηλεφωνικά με τον Γιάννη Πετράκη, που ήταν στον πάγκο της Καισαριανιώτικης ομάδας στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για την συνέχιση της συνεργασίας και ο Αδαμάκης κάλεσε στα γραφεία της ΠΑΕ τον Πέτρο Δημητρίου, με τον οποίο είχε την πρώτη αλλά και ουσιαστική επαφή.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Πέτρος Δημητρίου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του και δήλωσε χαρακτηριστικά: " Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που αναλαμβάνω μία ομάδα σαν τον Εθνικό Αστέρα, που έχει πολύ μεγάλη ιστορία, ξεχωριστό φίλαθλο κόσμο και ασφαλώς οι απαιτήσεις που υπάρχουν είναι πολύ μεγάλες.

Στην προπονητική μου καριέρα δεν έχω μάθει ποτέ να δειλιάζω και ξέρω πολύ καλά ποιες είναι οι δυσκολίες. Πιστεύω όμως ότι με την σωστή οργάνωση αλλά και στην σκληρή δουλειά θα προχωρήσουμε με συνέπεια και θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα.

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι εξαιρετικά δύσκολο και πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιεί τον κόσμο της. Θέλω την συμπαράσταση όλων και κυρίως των φιλάθλων, ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι και να έρθουν καλύτερες ημέρες στην Καισαριανή".

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ