ΑΕΚ

Δημητριάδης σε Γιόχανσον: "Στην ΑΕΚ θα έχεις πάντα φίλους"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γιόχανσον EUROKINISSI SPORTS

Στα Σπάτα βρέθηκε για τελευταία φορά ο Γιάκομπ Γιόχανσον και τον αποχαιρέτησε ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο Σουηδός αμυντικός μέσος αγωνίστηκε για 3,5 χρόνια στην ΑΕΚ.

Έπειτα από 3,5 χρόνια και σαν φίλος αποχώρησε από την ΑΕΚ ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος πήγε σήμερα (18/5) στα Σπάτα για να μαζέψει τα τελευταία πράγματά του, καθώς αναχωρεί για την πατρίδα. Τον ξεπροβόδισε ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος του μετέφερε το μήνυμα της ΑΕΚ.

"Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα. Στην ΑΕΚ να γνωρίζεις ότι θα έχεις μόνο φίλους. Εκ μέρους όλης της ομάδας σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να επιστρέψεις γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Να ξέρεις ότι εδώ στην Ελλάδα θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια για σένα", του είπε ο Δημητριάδης.

Όσο για τον Γιόχανσον, ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά την ΑΕΚ για όλα και κυρίως για την προσέγγιση ανανέωσης του συμβολαίου ακόμα και τώρα που καθυστερεί η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Όμως επανέλαβε πως έχει πάρει εδώ και πολύ καιρό την απόφαση να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ