ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημιουργείται η Λέσχη Μετόχων

Δημιουργείται η Λέσχη Μετόχων

Θέμα ημερών είναι να γίνει πράξη η πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα Λέσχη Μετόχων της ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Με πρωτοβουλία των μελών του ερασιτέχνη και σε συνεργασία με την ΠΑΕ Δόξα Δράμας δημιουργείται η πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα Λέσχη Μετόχων της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Ο νέος αυτός θεσμός απαντάει στο αίτημα για "λαϊκή συμμετοχή" στην ΠΑΕ Δόξα. Ένα αίτημα εναρμονισμένο στην σύγχρονη προοπτική του ποδοσφαίρου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες αποφασιστικό και ουσιαστικό ρόλο στα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ.

Η Λέσχη Μετόχων Δόξα Δράμας μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για όλους τους Δοξαίους σχετικά με τη συμμετοχή τους στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων για το μέλλον της ομάδας.

Ουσιαστικά η πλατιά μάζα των φιλάθλων της Δόξας μπορεί να έρθει κοντά στην διοίκηση και με την δυναμική που θα αναπτυχθεί να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε παρά τις δυσμενέστατες οικονομικές συγκυρίες η Δόξα μπορεί σήμερα να αισιοδοξεί για το μέλλον καθώς στηρίζει την ανάπτυξη της σε τρεις πυλώνες.

Α) Τα τμήματα υποδομής της με περίπου 200 παιδιά δίνει τεράστιο αγωνιστικό πλεονέκτημα σε συνδυασμό με τις επιταγές της UEFA που επιβάλλει την χρήση γηγενών ποδοσφαιριστών.

Β) Η προοπτική που γεννά η ανακατασκευή του γηπέδου της Δόξας η οποία θα επιτρέψει στην ομάδα να αποκτήσει πολύ σύντομα ένα γήπεδο-στολίδι το οποίο και προσφέρει πολλαπλά οφέλη.

Γ) Η οικονομική σταθερότητα με χρηστή διαχείριση, συνέπεια και αξιοπιστία.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ