CONFERENCE LEAGUE

Δήμαρχος Μπριζ: "Αγώνας υψηλού κινδύνου το Κλαμπ Μπριζ- ΠΑΟΚ"

Δήμαρχος Μπριζ: "Αγώνας υψηλού κινδύνου το Κλαμπ Μπριζ- ΠΑΟΚ"
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Ντιρκ Ντε Φόου μίλησε για τα μέτρα περιφρούρησης του αποψινού αγώνα που περιλαμβάνουν εκτός από την έφιππη αστυνομία, drone και κανόνια νερού.

Την ώρα που στο Μπριζ καταφθάνουν πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ, αναζητώντας αρκετοί από αυτούς ένα εισιτήριο για το παιχνίδι της ομάδας του στο Γιαν Μπρέιτελ με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ, ο δήμαρχος της πόλης συνεχίζει να προειδοποιεί για αυστηρά μέτρα τάξης.

Αφού ενημέρωσε τον επίσημο ΠΑΟΚ ότι όσοι Έλληνες βρίσκονται στην πόλη χωρίς εισιτήριο θα συλλαμβάνονται, ο Ντιρκ Ντε Φόου σε συνέντευξη του μίλησε για τα αστυνομικά μέτρα που έχουν παρθεί κάνοντας λόγο για έφιππη αστυνομία, drone, κανόνια νερού και ενισχύσεις με αστυνομικούς από άλλες πόλεις.

"Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να διασφαλίσουμε ότι όλα θα λειτουργούν με ασφάλεια. Γνωρίζουμε τη φήμη των υποστηρικτών του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έρχονται με 1500 άτομα, αλλά αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να αυξηθεί λόγω των ανθρώπων χωρίς εισιτήριο.

Ως εκ τούτου, θα είναι λίγο δύσκολο για την αστυνομία μας να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους υπό έλεγχο και μακριά από το γήπεδο. Οι οπαδοί είναι επίσης γνωστοί για τη χρήση βεγγαλικών. Έτσι όλοι θα πρέπει να ερευνηθούν διεξοδικά.

Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί θα σεβαστούν τα μέτρα και δεν θα πάνε μόνοι τους στο γήπεδο. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Θα υπάρχει επίσης έφιππη αστυνομία, ένα drone για να παρακολουθεί τα πάντα, θα υπάρχουν κανόνια νερού σε περίπτωση ταραχών και θα μας βοηθούν επίσης αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη ζώνη της Μπριζ.

Είμαστε ήδη καλά προετοιμασμένοι για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν με ασφάλεια. Αυτός είναι ένας αγώνας κινδύνου που εκτιμάται ότι είναι ελαφρώς υψηλότερος από τους αγώνες κινδύνου στο βελγικό πρωτάθλημα. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές μας υπηρεσίες", δήλωσε ο δήμαρχος του Μπριζ.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ