ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ

Δικηγόρος Σεμέδο στον ANT1: "Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει να βγουν το επόμενο βράδυ"

Δικηγόρος Σεμέδο στον ANT1: "Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει να βγουν το επόμενο βράδυ"
INTIME

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο υποστήριξε στον ANT1 ότι η 17χρονη που κατήγγειλε βιασμό από τον Πορτογάλο στόπερ ήθελε να ξαναβρεθούν το επόμενο βράδυ και ότι δεν υπήρξε κανένας εξαναγκασμός.

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού από τον πελάτη του εις βάρος 17χρονης και υποστήριξε την αθωότητα του Πορτογάλου.

"Αύριο θα περάσουμε την διαδικασία της ανάκρισης με αυτό το κλίμα και θα ήθελα να προστατεύσω τον πελάτη μου, καθώς και να υπενθυμίσω το τεκμήριο της αθωότητας. Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ότι έγινε", ισχυρίστηκε αρχικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι η 17χρονη ζήτησε από τον Σεμέδο να ξαναβγούν το επόμενο βράδυ: "Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παράγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ!», υποστήριξε ο κ. Γεωργόπουλος, αναφέροντας ότι υπάρχει μήνυμα με τέτοιο περιεχόμενο από την κοπέλα που έκανε την καταγγελία προς τον συλληφθέντα για ομαδικό βιασμό.

"Εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική".

Αντιμέτωπος με την κατηγορία ομαδικού βιασμού ο Ρούμπεν Σεμέδο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού βρίσκεται ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πέρασε την πύλη των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, κατά το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Δικηγόρος Σεμέδο στον ANT1: "Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει να βγουν το επόμενο βράδυ"
EUROKINISSI

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον 21ο τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί για την κατηγορία που του αποδόθηκε, ύστερα από σχετική καταγγελία 17χρονης. Ο ίδιος θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης (31/8), ενώ μέχρι τότε θα κρατείται.

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, τόνισε πως ο εντολέας του ήταν παρέα με την καταγγέλλουσα για πάνω από 15 ώρες και υποστήριξε πως ο Πορτογάλος αρνείται τα πάντα. "Ήταν μαζί σχεδόν επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο ξαφνικά να λέει κανείς ότι εδώ υπήρξε βιασμός" ανέφερε συγκεκριμένα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (30/8) συνελήφθη και ο 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ, οποίος κατηγορείται μαζί με τον Σεμέδο για τον βιασμό 17χρονης.

TAGS ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ