ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικαστήριο του Λας Βέγκας δικαίωσε την Καθρίν Μαγιοργκά στην υπόθεση με τον Ρονάλντο

Δικαστήριο του Λας Βέγκας δικαίωσε την Καθρίν Μαγιοργκά στην υπόθεση με τον Ρονάλντο

Η Καθρίν Μαγιοργκά συνεχίζει να κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με δικαστήριο των ΗΠΑ να της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει έως και 210.000 δολάρια από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Μία δεκαετία μετά από την υπόθεση Ρονάλντο - Μαγιοργκά, δικαστήριο του Λας Βέγκας τάχθηκε εναντίον του Πορτογάλου και δικαίωσε την γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό, με αποτέλεσμα να της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει μέσω αγωγής ένα ποσό που φτάνει τις 210.000 δολάρια.

Η Καθρίν Μαγιοργκά είχε συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε κλαμπ στο Λας Βέγκας. Στα 35 της τότε, πήγε στη συνέχεια στο δωμάτιό του και εκεί υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος προσπάθησε να την βιάσει πριν απολογηθεί για τη συμπεριφορά του και την αφήσει να φύγει. Η Μαγιοργκά κατήγγειλε την επίθεση του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους στην αστυνομία τον Ιούλιο του 2009, υπέγραψε συμφωνία που της έδινε το ποσό των 375.000 δολαρίων, ωστόσο το 2018 έσπασε αυτή τη συμφωνία και προχώρησε στην αποκάλυψη που σόκαρε τον παγκόσμιο αθλητισμό. Τότε είχε δηλώσει ότι πιέστηκε για να μη μιλήσει και δεν ήταν πνευματικά υγιής για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να αποφύγει την υπογραφή αυτής της συμφωνίας.

Το US District Court of Nevada και συγκεκριμένα η δικαστής Τζένιφερ Ντόρσι αποφάνθηκαν πως η Μαγιοργκά δεν ήταν πνευματικά διαυγής και γι' αυτό υπέγραψε τη συμφωνία που της έδωσε η πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο, με αποτέλεσμα να της δίνει έτσι το δικαίωμα να προχωρήσει σε αγωγή για να διεκδικήσει ένα ποσό που φτάνει τις 210.000 δολάρια σύμφωνα την ώρα που οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία έως τις 30 Νοεμβρίου για να υπάρξει ημερομηνία για τη δίκη του Πορτογάλου.

Πηγή: ibtimes.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ