ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικαίωση Ουαντού στη κόντρα του με την Κατάρ SC

Δικαίωση Ουαντού στη κόντρα του με την Κατάρ SC

Ο Αμπντεσλάμ Ουαντού, ο οποίος είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Sport24.gr για τις συνθήκες που αντιμετώπισε στο Κατάρ δικαιώθηκε από την FIFA. "Στο Κατάρ ξέρουν τώρα πως δεν μπορούν να αγοράσουν τα πάντα με τα λεφτά", δήλωσε.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την Kατάρ SC. O Ουαντού είχε προσφύγει στα αρμόδια όργανα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καταγγέλλοντας πως ο πρώην σύλλογος του στο Κατάρ αρνήθηκε να τον αποζημιώσει αλλά και του χορηγήσει βίζα προκειμένου να αποχωρήσει από το Εμιράτο.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόφαση. Πλέον ο κόσμος στο Κατάρ ξέρει πως δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και να γλιτώνουν, ακόμη κι αν έχουν πολλά λεφτά. Ήταν θέμα αρχών.

Πάλευα για τα δικαιώματά μου και γι’ αυτό χαίρομαι τόσο για τη νίκη μου", τόνισε στην ιστοσελίδα της FIFPro για να προσθέσει: "Δίχως την υποστήριξη της FIFPro θα περίμενα τέσσερα-πέντε χρόνια για να εκδικαστεί η υπόθεση. Ο δικηγόρος μου εξεπλάγη γιατί άλλοι ποδοσφαιριστές περίμεναν για πολύ μεγαλύτερο διάστημα".

Πλέον η Kατάρ SC θα πρέπει να καταβάλει τα οφειλόμενα στον Αμπντεσλάμ Ουαντού. "Για μένα το θέμα δεν είναι τα χρήματα. Είναι θέμα αρχών. Μάχομαι για τα δικαιώματα του. Για αυτό είμαι χαρούμενος με τη νίκη μου.

Έχω κερδίσει όμως μόνο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Δυστυχώς οι άνθρωποι στο Κατάρ είναι κακοί losers. Θα προσφύγουν στο CAS".

Διαβάστε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Αμπντεσλάμ Ουαντού στο Sport24.gr.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ