ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δικαίωση Αστέρα με Δεινόπαπα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / Β' ΕΘΝΙΚΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / Β' ΕΘΝΙΚΗ MOTIONTEAM

Με σημερινή απόφαση τηςΑ΄ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ (Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών) απορρίφθηκε η προσφυγή του ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Δεινόπαπασχετικά με το αίτημά του να λυθεί το συμβόλαιό τουμευπαιτιότητατης ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας.

Σύμφωνα με την απόφασηο ποδοσφαιριστής παραμένει στηδύναμη της ΠΑΕκαι έχει υποχρέωση να επιστρέψει άμεσα και να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις της.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα συγκεντρώθηκε σήμερα στο γήπεδο του Ευόσμου για απογευματινή προπόνηση, με την οποία συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος.

Ο Περικλής Αμανατίδης είδε τους παίκτες του να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του και να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ο Αγροτικός Αστέρας, έχοντας προγραμματίσει ήδη επτά δυνατά φιλικά παιχνίδια με Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα, Ξάνθη, Ρόδο, Λεβαδειακό και Οδυσσέα Κορδελιού, ξεκινά την Πέμπτη με το πρώτο από αυτά, το οποίο θα διεξαχθεί στα Γιαννιτσά απέναντι στην τοπική Αναγέννηση.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30 και θααποτελέσειτόσο για το προπονητικό τιμ, όσο και για τους ίδιους τους παίκτεςέναπρώιμο δείγμα των δυνατοτήτων, της συνοχής και της αποτελεσματικότηταςτους ωςομάδα.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ