ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Ο διευθυντής του France Football άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει ο Λεβαντόβσκι τη Χρυσή Μπάλα του 2020

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας για το 2021 | 29 Νοεμβρίου 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας για το 2021 | 29 Νοεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Το ενδεχόμενο ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να λάβει την Χρυσή Μπάλα του 2020 φαίνεται πως είναι ακόμα ανοιχτό όπως ανέφερε ο διευθυντής της "France Football" σε γερμανικό Μέσο.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εκείνος που βραβεύτηκε με την Χρυσή Μπάλα για το 2021, ωστόσο ο Αργεντίνος σταρ θέλησε να συγχαρεί τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για την εξαιρετική σεζόν που έκανε το 2020. Τα βραβεία του 2020 δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας ωστόσο ο λόγος του Μέσι για τον Λεβαντόβσκι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει ο Πολωνός τη Χρυσή Μπάλα.

"Όλοι ξέρουν ότι θα ήσουν ο νικητής την περασμένη σεζόν Θεωρώ ότι το"France Football" πρέπει να σου δώσει τη "Χρυσή Μπάλα" του 2020. Την αξίζεις και θα έπρεπε να την έχεις πάρει σπίτι", δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.

Πάνω σε αυτές τις δηλώσεις πάτησε και ο πρόεδρος του France Football, Πασκάλ Φερέ που με δικές του δηλώσεις στο γερμανικό watson.de, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Λεβαντόβσκι εν τέλει να λάβει τη Χρυσή Μπάλα που δεν κατάφερε λόγω πανδημίας να πάρει πέρσι.

"Αυτό που είπε ο Μέσι ήταν όμορφο και έξυπνο. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις. Μπορούμε να το σκεφτούμε και ταυτόχρονα πρέπει να σεβαστούμε την ιστορία της Χρυσής Μπάλας, που είναι βασισμένη σε ψηφοφορίες. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο Λεβαντόβσκι θα έπαιρνε τη Χρυσή Μπάλα το 2020, γιατί δεν έγινε ποτέ ψηφοφορία. Αλλά για να είμαστε ειλικρινής, ο Λεβαντόβσκι είχε πολύ μεγάλες πιθανότητες".

Όσον αφορά τις όποιες αντιδράσεις για την 7η νίκη του Μέσι, ο Φερέ ήταν ξεκάθαρος. "Η Χρυσή Μπάλα βασίζεται σε ένα δημοκρατικό σύστημα. Ψηφίζουν 170 και την έδωσαν στον Μέσι. Προσωπικά, δεν τον ψήφισα πρώτο. Έβαλα τον Λεβαντόβσκι , αλλά πιστεύω ότι και ο Μέσι την αξίζει".

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ