ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διευκρινήσεις της ΠΑΕ για τις ακαδημίες

Διευκρινήσεις της ΠΑΕ για τις ακαδημίες
Παναθηναϊκός Νέοι INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι γίνεται μια προσπάθεια εξορθολογισμού των εξόδων σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και στις ακαδημίες.

Οι Πράσινοι τόνισαν από την πλευρά τους ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ έχει ζητηθεί από όλα τα τμήματα και όλες τις διευθύνσεις εδώ και αρκετό καιρό να διερευνήσουν το ενδεχόμενο εξορθολογισμού της διαχείρισης των οικονομικών πόρων σε όποια έκταση είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Η ίδια συζήτηση έγινε και με την Ακαδημία, όπως άλλωστε και με την πρώτη ομάδα, χωρίς σε καμιά περίπτωση να θίγεται η λειτουργία και η προοπτική της ομάδας. Στόχος είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας της ομάδας και να ενισχύεται κατά το δυνατόν η Ακαδημία στην οποία βασίζεται το μοντέλο ανάπτυξης της ομάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι φέτος η Ακαδημία έχει κάνει τρεις προσλήψεις σε σχέση με πέρσι (δύο στο scouting και έναν προπονητή).

Ανάμεσα σε όλες τις διευθύνσεις υπάρχει διαρκής επικοινωνία και συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί η ισορροπία ανάμεσα στα δύο ζητούμενα: αφενός στον αναγκαίο εξορθολογισμό της λειτουργίας της ΠΑΕ και την εξοικονόμηση όσων πόρων είναι εφικτό και αφετέρου στην ανάγκη να διατηρείται η ποδοσφαιρική λειτουργία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ