ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Youth League: Στον τελικό η Τσέλσι, 5-4 την Μπαρτσελόνα στα πέναλτι

Youth League: Στον τελικό η Τσέλσι, 5-4 την Μπαρτσελόνα στα πέναλτι

Η Τσέλσι πήρε την πρόκριση στον τελικό του youth league αποκλείοντας τη Μπαρτσελόνα στη διαδικασία των πέναλτι επικρατώντας με 5-4 καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη 2-2. (VIDEOS)

Η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο δεύτερο ημιτελικό του youth league επικρατώντας της Μπαρτσελόνα στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4.

Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης με τους Ισπανούς να παίρνουν δυο φορές το προβάδισμα και τους Άγγλους να ισοφαρίζουν. Η Τσέλσι θα βρει απέναντι της στον τελικό τη Δευτέρα την Πόρτο.

Η Μπαρτσελόνα πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο ματς με την Τσέλσι στο 21' όταν μετά από ωραία ενέργεια από τα δεξιά και παράλληλη μπαλιά ο Φατί από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Άγγλοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 66' με τον Μακ Κόρμικ. Ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα προσπάθησε να διώξει τη μπάλα αλλά οι παίκτες της Τσέλσι έκλεψαν με τελικό αποδέκτη τον σκόρερ ο οποίος ουσιαστικά πλάσαρε σε κενή εστία.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα όμως κατάφεραν να πάρουν γρήγορα και πάλι το προβάδισμα καθώς στο 69' ο Φατί εκμεταλλεύτηκε λάθος απομάκρυνση του γκολκίπερ της Τσέλσι σε σουτ από μακριά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Οι "μπλε" δεν τα παράτησαν όμως και ισοφάρισαν για δεύτερη φορά στο 85' όταν σε μια βαθιά μπαλιά ο Μπράουν ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας ο οποίος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-2 και το ματς πήγε στα πέναλτι.




Στην διαδικασία των πέναλτι η Τσέλσι πήρε την πρόκριση μετά από έξι εκτελέσεις πέναλτι καθώς είδε τους Μπράουν, Κόλεϊ, Γκίλμουρ, Μάτσεν και Ανχορίν να σκοράρουν ενώ ο Γκάλαχερ αστόχησε.

Από πλευράς Μπαρτσελόνα σκόραραν οι Ορελάνα, Χάιμε, Μαρκές και Φατί ενώ αστόχησαν οι Γκονζάλες και Μιράντα στο τελευταίο πέναλτι της διαδικασίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ