ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

VIDEO: Ο Πίκφορντ έμπλεξε σε καυγά σε παμπ

VIDEO: Ο Πίκφορντ έμπλεξε σε καυγά σε παμπ

Βίντεο το οποίο δείχνει τον τερματοφύλακα της Εθνικής Αγγλίας Τζόρνταν Πίκφορντ να ανταλλάσσει μπουνιές με άγνωστους άνδρες έξω από παμπ στο Σάντερλαντ έχει γίνει viral της τελευταίες ώρες.

Η Έβερτον επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 επί της Γουέστ Χαμ το περασμένο Σάββατο (30/3) και έτσι οι παίκτες της είχαν ρεπό την Κυριακή. Ο Τζόρνταν Πίκφορντ αποφάσισε μαζί με τη σύντροφό του Μέγκαν Ντέιβισον να επισκεφτούν το Σάντερλαντ.

Εκεί άλλωστε μεγάλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας της Αγγλίας, ενώ αποτέλεσε και μέλος της τοπικής ομάδας πριν μετακομίσει στην Έβερτον.

Ο Πίκφορντ και η συντροφιά του πήγαν σε μία παμπ για να διασκεδάσουν μόνο που η βραδιά δεν είχε την κατάληξη που θα επιθυμούσαν. Ο 25χρονος τεραμτοφύλακας έμπλεξε σε καυγά με αποτέλεσμα να φύγουν άρον άρον από το μαγαζί.

Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα ο τερματοφύλακας της Έβερτον έγινε αποδέκτης χλευαστικών σχολίων από άλλους θαμώνες του μαγαζιού (σύμφωνα με ένα σενάριο ήταν οπαδοί της Νιουκάστλ, ενώ σύμφωνα άλλο ήταν φίλοι της Σάντερλαντ) οι οποίοι στη συνέχεια προσέβαλαν και τη σύντροφο του, Μέγκαν Ντέιβισον.

Εκεί ο Τζόρνταν Πίκφορντ φέρεται να νευρίασε και άρχισε το επεισόδιο. Αρκετά βίντεο από τον καυγά ανέβηκαν στα social media και φυσικά έφτασαν στα χέρια των ανθρώπων της Έβερτον. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία τονίζει πως γνωρίζει τι συνέβη και ότι θα διεξάγει τη δική της έρευνα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον καυγά με πρωταγωνιστή τον Πίκφορντ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ