ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρκία - Σουηδία: Το πέναλτι που κέρδισε ο Μπεργκ έδωσε τη νίκη στους Βίκινγκς

Sweden's Marcus Berg, right, heads the ball ahead of Turkey's Kaan Ayhan during the UEFA Nations League soccer match between Turkey and Sweden in Konya, Turkey, Saturday, Nov. 17, 2018. (AP Photo)
Sweden's Marcus Berg, right, heads the ball ahead of Turkey's Kaan Ayhan during the UEFA Nations League soccer match between Turkey and Sweden in Konya, Turkey, Saturday, Nov. 17, 2018. (AP Photo) AP IMAGES/AP PHOTO

Η Σουηδία κέρδισε με 1-0 την Τουρκία εκτός έδρας και παρέμεινε ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση με τον Μάρκους Μπεργκ να κερδίζει το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 71' της αναμέτρησης ο Γκράνκβιστ.

Εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Σουηδίας επί της Τουρκίας με 1-0 εκτός έδρας ήταν ο Μάρκους Μπεργκ με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να παίζει βασικός και να κερδίζει το πέναλτι στο 70' το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκράνκβιστ στο 71'.

Ο Σουηδός φορ βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, προστάτεψε τη μπάλα σωστά, και κέρδισε το πέναλτι με τον αρχηγό της Εθνικής Σουηδίας να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία και να κάνει το 1-0 αφού ο Μπολάτ δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

PHOTO CREDITS: AP PHOTO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ