ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To #VranjesOut "τελείωσε" το Instagram του Βόσνιου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Vranjes EUROKINISSI SPORTS

Ο Ογκνιέν Βράνιες πραγματοποίησε ένα άστοχο ποστάρισμα για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ πριν το ΑΕΚ - Άγιαξ που εν τέλει του... κόστισε το προφίλ του στο Instagram.

Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ, Ογκνιέν Βράνιες αποτελούσε δυνατό "παίκτη" του Instagram, ωστόσο η συνήθειά του να ποστάρει συνεχώς πράγματα στο συγκεκριμένο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης διακόπτεται. Προσωρινά ή μόνιμα θα φανεί.

Μετά τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών της Ένωσης και του Άγιαξ, ο "Όγκι" κοινοποίησε μία φωτογραφία από τη στιγμή που έσκαγε η μολότοφ δίπλα στην κερκίδα των Ολλανδών, συνοδεύοντάς την με την εξής ατάκα: " Καλωσορίσατε στην κόλαση!"

Το άστοχο ποστ ξεσήκωσε τους οπαδούς της Άντερλεχτ, καθώς οι "μωβ" είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Αίαντα, ενώ παράλληλα του χρεώθηκε ότι το μυαλό του αντί να βρίσκεται στο Βέλγιο και στην ομάδα που εργάζεται τώρα, είναι συνεχώς στην ΑΕΚ.

Φίλοι της Άντερλεχτ, μάλιστα, δημιούργησαν ένα hashtag με τίτλο: #VranjesOut, ζητώντας ουσιαστικά την απομάκρυνση του διεθνούς αμυντικού από το κλαμπ.

Μ' αυτά και με εκείνα οι Βέλγοι ρεπόρτερ μετέφεραν ότι ο Βόσνιος κλήθηκε σε απολογία, ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση τις τελευταίες ώρες είναι ότι ο 29χρονος, δεν έμεινε μόνο στην απόσυρση του Instastory, αλλά απενεργοποίησε εντελώς τον λογαριασμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ