ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παράπονο του Λουτσέσκου

Το παράπονο του Λουτσέσκου

Κανείς από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν επικοινώνησε με τον Ρουμάνο τεχνικό μετά την κατάκτηση του Champions League της Ασίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει την τιμητική του μετά την κατάκτηση του ασιατικού Champions League με την Αλ Χιλάλ και στις πολλές δηλώσεις που κάνει στην πατρίδα του δεν παραλείπει να αναφέρεται στον ΠΑΟΚ και να εκφράζει το παράπονό του.

Μετά τη δήλωση "με πληγώνουν όσοι λένε ότι έφυγα για τα λεφτά από τον ΠΑΟΚ" ο πρώην τεχνικός του Δικέφαλου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι κανείς από τη διοίκηση των Πρωταθλητών δεν του έδωσε συγχαρητήρια μετά το θρίαμβο του.

«Κανείς από την ηγεσία του ΠΑΟΚ δεν με πήρε τηλέφωνο γιατί είναι ακόμα θυμωμένοι μαζί μου. Έλαβα πολλές κλήσεις από παίκτες του ΠΑΟΚ. Μπορώ να πω ότι η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου» είπε ο Λουτσέσκου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαν δημόσια τουλάχιστον τοποθετήσεις από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του για την επιτυχία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το παράπονο του Λουτσέσκου

Μόνο ο Φερνάντο Βαρέλα ανέβασε ένα ποστάρισμα για τον πρώην προπονητή του και το τεχνικό του επιτελείο: «Είμαι περήφανος για σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα» έγραψε ο στόπερ του ΠΑΟΚ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ