ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τιτανομαχία" για Μπόατενγκ

Bayern's Jerome Boateng celebrates after scoring his side's second goal during the German  Bundesliga  soccer match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim in Munich, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Jerome Boateng celebrates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim in Munich, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Μεταγραφικό... τρακάρισμα για τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες συγκρούονται για χάρη του κεντρικού αμυντικού της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ.

Σε "μήλο της έριδος" εξελίσσσεται ο Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο στο κυνήγι της υπογραφής του φαίνεται να μπαίνει και η Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild", οι "red devils" επικοινώνησαν με την διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της απόκτησης του Γερμανού (με γκανέζικες ρίζες) αμυντικού.

Μπορεί ο Χάρι Μαγκουάιρ να αποτελεί τον πόθο των "κόκκινων" του Μάντσεστερ για την κάλυψη της τρύπας στα μετόπισθεν, ωστόσο η Λέστερ φέρεται να έχει... στυλώσει τα πόδια, εγείροντας υπερβολικές απαιτήσεις για να δώσει το "οκ", με αποτέλεσμα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να εξετάζει εναλλακτικό σχέδιο δράσης, απλώνοντας τα δίχτυα της στον 29χρονο διεθνή με τα "πάντσερ" στόπερ.

Τα... ρέστα τους, όμως, παίζουν και οι Παριζιάνοι, που βρίσκονται στην pole position, καθώς φέρονται να έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον 29χρονο σέντερ μπακ των Βαυαρών , ωστόσο θα πρέπει να τα βρουν και με τους πρωταθλητές Γερμανίας, οι οποίοι απαιτούν επιταγή ύψους 50 εκατ. ευρώ, ώστε να δώσουν την συγκατάθεσή τους.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ