ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Μπίλιτς από την Αλ Ιτιχάντ

West Ham's manager Slaven Bilic shouts during the English Premier League soccer match between West Ham and Liverpool at the London Stadium in London, Saturday, Nov. 4, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Bilic AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Σλάβεν Μπίλιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ στην οποία αγωνίζεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον Χοσέ Λουίς Σιέρα να αναλαμβάνει στη θέση του.

Λίγους μήνες κράτησε η θητεία του Σλάβεν Μπίλιτς στον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ. Ο 50χρονος Κροάτης κόουτς ανακοινώθηκε στις 5 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα (25/2) ενημερώθηκε ότι η συνεργασία του με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας δεν θα συνεχιστεί.

Ο Μπίλιτς πλήρωσε την κακή πορεία της ομάδας παρά το γεγονός ότι ξόδεψε αρκετά χρήματα για την ενίσχυσή της.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδωσε 10 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Η απόκτηση του Σέρβου επιθετικού δεν βοήθησε την Αλ Ιτιχάντ η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς!

Λίγο μετά την απόλυση του Σλάβεν Μπίλιτς η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Σιέρα. Πρόκειται για 50χρονο προπονητή από τη Χιλή ο οποίος έχει εργαστεί τη διετία 2016-18 στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ