ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος εποχής για Τσόρλουκα από Κροατία

Croatia defender Vedran Corluka (5) shouts an a linesman during a international friendly soccer match against Mexico in Arlington, Texas, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Croatia defender Vedran Corluka (5) shouts an a linesman during a international friendly soccer match against Mexico in Arlington, Texas, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Το Μουντιάλ της Ρωσίας αποδείχθηκε το "κύκνειο άσμα" του Βέντραν Τσόρλουκα στην εθνική Κροατίας, με τον 32χρονο αμυντικό να αποσύρεται από την διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή, ρίχνοντας τίτλους τέλους στην καριέρα του με το εθνόσημο.

Αποχαιρετισμός στα όπλα! Αφού έσπασε το φράγμα των 100 συμμετοχών, ο Βέντρα Τσόρλουκα πήρε την δυσκολότερη απόφαση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, να “αποστρατευτεί” από την εθνική Κροατίας, ύστερα από μια... ντουζίνα χρόνια προσφοράς.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στα ρωσικά γήπεδα έμελλε να είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που συμμετείχε ο υπαρχηγός της Κροατίας, ο οποίος παρέμεινε πιστός στρατιώτης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του (2006-2018), καταγράφοντας συνολικά 103 συμμετοχές και 4 γκολ με την "Χρβάτσκα".

Πλέον, ο πολύπειρος αμυντικός θα αφοσιωθεί πλήρως στα καθήκοντά του με την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Photo Credits: AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ