ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα posts Μπεργκ και Γιώργου Σαββίδη που προκάλεσαν "πανικό" για ΠΑΟΚ

Emirates's Al Ain Marcus Berg, second left, celebrates with Emirates's Al Ain Ahmed Barman, left, after Argentina's River Plate Javier Pinola scores an own goal during the Club World Cup semifinal soccer match between Al Ain Club and River Plate at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Tuesday, Dec. 18, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Emirates's Al Ain Marcus Berg, second left, celebrates with Emirates's Al Ain Ahmed Barman, left, after Argentina's River Plate Javier Pinola scores an own goal during the Club World Cup semifinal soccer match between Al Ain Club and River Plate at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Tuesday, Dec. 18, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ένα ποστάρισμα του Μάρκους Μπεργκ στο instagram, σχεδόν ταυτόχρονα με ένα "μεταγραφικό" ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη προκάλεσαν... πανικό για αρκετή ώρα καθώς πολλοί θεώρησαν ότι ο Σουηδός αποχαιρετά την Αλ Αΐν για τον ΠΑΟΚ, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική...

Πανικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκάλεσε ένα ποστ του Μάρκους Μπεργκ στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το οποίο μάλιστα συνέπεσε χρονικά με ένα αντίστοιχο του Γιώργου Σαββίδη. Μόνο που τελικά στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχθηκε πως όπου υπάρχει καπνός δεν πρέπει απαραίτητα να υπάρχει και φωτιά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Μάρκους Μπεργκ ένα μήνα μετά το τελευταίο του ποστάρισμα στο instagram ανέβασε σήμερα στον λογαριασμό του μια ομαδική φωτογραφία της Αλ Αΐν και από κάτω έγραψε:

"Σε ευχαριστώ κόουτς. Καλή επιτυχία σε σένα και το επιτελείο σου. Τα λέμε σύντομα"

Τα posts Μπεργκ και Γιώργου Σαββίδη που προκάλεσαν "πανικό" για ΠΑΟΚ

Την ίδια περίπου ώρα ο Γιώργος Σαββίδης με δυο δικά του ποσταρίσματα άφηνε να εννοηθεί πως ο ΠΑΟΚ κινείται για μια ακόμη μεταγραφή λέγοντας πως: " Τα καλύτερα πράγματα γίνονται εκεί που δεν τα περιμένεις" και εν συνεχεία ένα αεροπλάνο με την φράση "έρχεται".

Τα posts Μπεργκ και Γιώργου Σαββίδη που προκάλεσαν "πανικό" για ΠΑΟΚ
Τα posts Μπεργκ και Γιώργου Σαββίδη που προκάλεσαν "πανικό" για ΠΑΟΚ

Οπότε, συνειρμικά το μυαλό των περισσότερων πήγε στο ότι υπάρχει σύνδεση στα δυο ποσταρίσματα έχοντας υπόψιν και το δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπεργκ πριν από δυο εβδομάδες.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Τι ισχύει όμως πραγματικά; Το ποστάρισμα του Μπεργκ είχε να κάνει με αντίο προς τον τεχνικό της ομάδας, Ζόραν Μάμιτς και στους στενούς συνεργάτες του οι οποίοι έφυγαν από την Αλ Αΐν και όχι σε δική του αποχώρηση από το σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Όσο για το ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όντως ο ΠΑΟΚ κινείται για μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής χωρίς κανείς όμως να έχει γνωστοποιηθεί προς το παρόν κάτι περισσότερο.

Φυσικά στο ποστάρισμα του Μπεργκ έγινε ένας μικρός χαμός από κάτω, με φίλους του Παναθηναϊκού να του λένε να μην πάει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον προτρέπουν να πάρει μεταγραφή στο σύλλογο της συμπρωτεύουσας!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ