ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπαρτάκ Μόσχας: Με 12 εκατ. ευρώ θέλει να κάνει δίδυμο Χάτζι - Πόνσε

Lithuania's Arturas Zulpa challenges for the ball with Romania's Ianis Hagi during the UEFA Nations League soccer match between Romania and Lithuania at the Ilie Oana stadium in Ploiesti, Romania, Saturday, Nov. 17, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Lithuania's Arturas Zulpa challenges for the ball with Romania's Ianis Hagi during the UEFA Nations League soccer match between Romania and Lithuania at the Ilie Oana stadium in Ploiesti, Romania, Saturday, Nov. 17, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Η Σπαρτάκ Μόσχας φέρεται να έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του Ιάνις Χάτζι. Ο γιος του Ρουμάνου legend, Γκεόργκι Χάτζι έχει συνδέσει τ' όνομά του μ' ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μεταγραφικό σίριαλ.

Ιάνις Χάτζι, το παιδί από τη Ρουμάνια, γιος του θρύλου Γκεόργκι Χάτζι έπαιξε στην Φιορεντίνα αλλά οι "βιόλα" δεν του έδωσαν ποτέ την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του. Έτσι, με 2 εκατ. ευρώ οι Ιταλοί πούλησαν τον 20χρονο ποδοσφαιριστή πίσω στην Βιτορούλ τον Ιανουάριο του 2018.

Από τότε μέχρι σήμερα τα πάντα έχουν αλλάξει... Ο Χάτζι κατέβηκε με την εθνική Ρουμανίας στο Ευρωπαϊκό Κ21, ήταν φοβερός και μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν πέσει πάνω του για να τον αποκτήσουν.

Ο μέσος που μπορεί ν' αγωνιστεί και στα φτερά της επίθεσης, γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη το 1998, έχει ακουστεί για Άγιαξ, Σεβίλλη, Άντερλεχτ μέχρι και η σπουδαία Μπαρτσελόνα εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του, πάντα από τα όσα μεταδίδουν ρουμανικά Μέσα.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι η Σπαρτάκ Μόσχας έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Ιάνις Χάτζι. Οι Ρώσοι που πρόσφατα απέκτησαν τον 22χρονο Έσε Πόνσε με συμβόλαιο μέχρι το 2022 και ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο, δίνουν στη Βιτορούλ 12 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του παίκτη.

Η δεύτερη μεγαλύτερη προσφορά για τον Χάτζι, καθώς στη φημολογούμενη της Μπάρτσα δεν έχουν γραφτεί ποσά, είναι αυτή της Άντερλεχτ του Βινσέντ Κομπανί που εικάζεται από τους Ρουμάνους ότι είναι έτοιμη να πληρώσει άμεσα 10 εκατ. ευρώ και να τον αποκτήσει.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ