ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόραρε δις με τη φανέλα της Αζαξιό ο Κάιπερς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Ούγκο Κάιπερς, που αγωνίζεται στην Αζαξιό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, άνοιξε λογαριασμό με τη γαλλική ομάδα πετυχαίνοντας δύο γκολ στο εκτός έδρας 4-2 επί της Λε Μαν.

Τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Αζαξιό πανηγύρισε το βράδυ της Παρασκευής ο Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος επιθετικός, ο οποιός παραχωρήθηκε τον περασμένο Αύγουστο από τον Ολυμπιακό ως δανεικός στην ομάδα της Ligue 2, σκόραρε δις στην εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Λε Μαν και χάρισε ουσιαστικά το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο 22 χρονος επιθετικός μπήκε αλλαγή στο 60ο λεπτό και πρόλαβε στη μισή ώρα που αγωνίστηκε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Μόλις οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε προβάδισμα στην Αζαξιό κάνοντας το 3-2 ενώ στο 85' βρήκε εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 για τους φιλοξενούμενους.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ