ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Σεΐχης" στην Αραβία ο Γκομίς

Marseille's forward Bafetimbi Gomis, reacts after scoring, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Friday, Jan.27, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's forward Bafetimbi Gomis, reacts after scoring, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Friday, Jan.27, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με αποδοχές 6.000.000 € ετησίως υπέγραψε στην Αλ-Χιλάλ ο Μπαφετιμπί Γκομίς, που θα εισπράξει το (ποδοσφαιρικό) βάρος του σε χρυσάφι.

Κροίσος με έξι γράμματα. Ο Μπαφετιμπί Γκομίς, περί ου ο λόγος, υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο για τα επόμενα 2+1 χρόνια με την Αλ Χιλάλ, βαδίζοντας στον δρόμο των πετροδόλαρων.

Αφού κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Τουρκίας με την Γαλατάσαραϊ, ο Μπαφετιμπί Γκομίς επέλεξε να διασχίσει τα στενά του Βοσπόρου, ύστερα από μόλις μία σεζόν στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ανακαλύψει τα ποδοσφαιρικά κατατόπια της Αραβικής χερσονήσου.

Στα 33 του χρόνια, ο Γάλλος επιθετικός -που έχει χριστεί διεθνής 12 φορές με τους "πετεινούς"- προτίμησε το χρώμα του χρήματος του της ομάδας από το Ριάντ, έναντι της καριέρας, καθώς θα "φουσκώσει" τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ