ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντρο Τονάλι: Μάχη για τον νέο Πίρλο

Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Μετά τις Γιουβέντους και Ίντερ η Μίλαν μπήκε και εκείνη στην διεκδίκηση του Σάντρο Τονάλι αυξάνοντας κι άλλο τους μνηστήρες για τον "νέο Πίρλο". (VIDEO)

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 20του χρόνια (08/05) ο Σάντρο Τονάλι είναι με διαφορά το πιο καυτό όνομα στο μεταγραφικό παζάρι της Ιταλίας, αφού όλοι οι μεγάλοι της ιταλικής λίγκας προσπαθούν να τον αποκτήσουν.

Οι δύο ομάδες που τον ήθελαν περισσότερο μέχρι τώρα ήταν η Γιουβέντους και η Ίντερ.

Αμφότερες έφτασαν κοντά στην απόκτησή του, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τώρα στο παιχνίδι μπήκε και η Μίλαν η οποία στο πρόσωπο του βλέπει τον παίκτη που μπορεί να βελτιώσει το κέντρο της.

Ο αμυντικός μέσος της Μπρέσια είναι δεδομένο ότι το επόμενο καλοκαίρι θα αλλάξει ομάδα. Ο σύλλογος του ζητά ένα ποσό κοντά στα 55 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία το μεγάλο παιχνίδι παίζεται με τον παίκτη αφού και οι τρεις μνηστήρες δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν την Μπρέσια. Το θέμα όμως είναι ποιος θα καταφέρει να πείσει τον 20χρονο να βάλει την υπογραφεί του στο συμβόλαιο που του προσφέρει.

Με δεδομένο ότι όλοι συμφωνούν πως ο Σάντρο Τονάλι μπορεί να γίνει ο νέος Πίρλο, τότε δικαιολογείται αυτή η μονομαχία που υπάρχει για την απόκτησή του. Μην ξεχνάμε ότι ο Αντρέα Πίρλο αγωνίστηκε και στις τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται τώρα για τον Τονάλι. Αρχικά στην Ίντερ, μετά στην Μίλαν και στο τέλος στη Γιουβέντους.

Πάρτε μία γεύση από τον Τονάλι στο βίντεο που ακολουθεί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ