ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρούνεϊ λαμπρός οδηγεί την DC United (VIDEO)

D.C. United forward Wayne Rooney celebrates his first MLS goal during the first half of a soccer match against the Colorado Rapids in Washington, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Susan Walsh)
D.C. United forward Wayne Rooney celebrates his first MLS goal during the first half of a soccer match against the Colorado Rapids in Washington, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Susan Walsh) AP PHOTO/SUSAN WALSH

Άγγλος στο ραντεβού του με το γκολ αποδείχθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος προσέθεσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των καλών του εμφανίσεων με την φανέλα της DC United, με την Atlanta United να επεκτείνει τη λίστα των θυμάτων του (VIDEO).

Άγγλος... υγιής! Τη χαμένη του ποδοσφαιρική νιότη έχει βρει ξανά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος κάνει τα πάντα και... συμφέρει, στην προσπάθειά του να οδηγήσει την DC United στον (ίσιο) δρόμο για τα play offs.

Ο Άγγλος επιθετικός ήταν -για μία ακόμη φορά- όλα τα λεφτά για τους "μαυροκόκκινους" της Washington, καθώς με δύο ασίστ και ένα τέρμα χάρισε το "τρίποντο" στην ομάδα του, η οποία βάζει πλώρη ολοταχώς για την είσοδο στα play offs της Ανατολικής περιφέρειας.

Ο άλλοτε σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, αφού ήταν μέσα σε όλα τα γκολ των πρωτευουσιάνων στην εντός έδρας νίκη επί της Atlanta United (3-1) για το MLS.

Δύο ασίστ (29', 77') και ένα γκολ (52') από την άσπρη βούλα ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειας που κατέβαλε στο χορτάρι του "Audi Field" ο 32χρονος φορ, που μοιάζει με το παλιό καλό κρασί και αναδεικνύεται σε ηγέτη της ομάδας από την αμερικανική πρωτεύουσα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο άλλοτε διεθνής με τα "τρία λιοντάρια" άσος μετράει συνολικά 4 γκολ και 5 ασίστ, ύστερα από μια 11άδα εμφανίσεων στο MLS.

Photo Credits: AP Photo/Susan Walsh

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ