ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποσό ύψους 30.000.000 ευρώ αξιώνει από την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Μπόνους, ύψους 30.000.000 ευρώ, διεκδικεί από τη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ, όπως αποκαλύπτει η "Mundo Deportivo". Στα δικαστήρια οδηγούνται οι δύο πλευρές.

Οι σχέσεις ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα έχουν περάσει από χίλια κύματα, με ένα νέο επεισόδιο να έρχεται να προστεθεί σε αυτό το ''σίριαλ''.

Σύμφωνα με την ''Mundo Deportivo'', ο Βραζιλιάνος θα προσφύγει στα δικαστήρια, διεκδικώντας 30.000.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε μπόνους ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους ''μπλαουγκράνα''.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει πως τα χρήματα αυτά δεν έχουν δοθεί στον ποδοσφαιριστή, καθώς ο Νεϊμάρ αθέτησε τους όρους του συμβολαίου του, συνομιλώντας και υπογράφοντας εντέλει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, οι Καταλανοί προτίθενται να καταγγείλουν και αυτοί τον 25χρονο για παράτυπη συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο, αξιώνοντας από την μεριά τους το ποσό των 75.000.000 ευρώ.

Διάθεση συμβιβασμού δύσκολα θα υπάρξει από κάποια από τις δύο πλευρές, οπότε το δικαστήριο θα κληθεί να δώσει λύση σ' αυτή την υπόθεση.

AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ