ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέθανε σε ώρα αγώνα παίκτης στη Ζουαζιλάνδη

Πέθανε σε ώρα αγώνα παίκτης στη Ζουαζιλάνδη

Ο 28χρονος παίκτης των Μάλαντι Τσίφς άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια παιχνιδιού κόντρα στους Γκριν Μάμπα στο πρωτάθλημα της Ζουαζιλάνδης.

Ο 28χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής από το Μπουρουντί, Παπί Φατί, άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μάλαντι Τσιφς με τους Γκριν Μάμπα στη Ζουαζιλάνδη.

Ο Φατί μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού κατέρρευσε και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του με την ομάδα του να μην θέλει να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Ο 28χρονος διεθνής είχε πάρει το 2009 μεταγραφή για την τουρκική Τραμπζονσπόρ, ενώ είχε πλούσια παρουσία στο πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής.

Το 2015 είχε καταρρεύσει για πρώτη φορά στο γήπεδο με τις εξετάσεις του να δείχνουν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Ο ίδιος δεν τα παρατούσε και συνέχιζε να παίζει, παρά την απαγόρευση των γιατρών, αλλά και την άρνηση ομάδων να υπογράψουν μαζί του συμβόλαιο. Μία μέρα πριν το θάνατό του, μάλιστα, είχε δώσει και συνέντευξη σε εφημερίδα μιλώντας για το πρόβλημά του και το πόσο επικίνδυνο είναι να συνεχίζει να παίζει.

Ο Φατί βοήθησε το Μπουρουντί να προκριθεί στα τελικά του Κόπα Άφρικα και περίμενε το καλοκαίρι, προκειμένου να συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Η απόκτηση του Αζάρ διώχνει τον Ίσκο
Κύπελλο Ιταλίας: Η Αταλάντα αντίπαλος της Λάτσιο στον τελικο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ