ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέθανε 31χρονος διεθνής Νιγηριανός ποδοσφαιριστής

Nigeria's Promise Isaac celebrates after scoring against USA during their Group B men soccer match at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Wednesday, Aug.13, 2008. (AP Photo/Luca Bruno)
Nigeria's Promise Isaac celebrates after scoring against USA during their Group B men soccer match at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Wednesday, Aug.13, 2008. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ισαάκ Πρόμις, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική Νιγηρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, δίχως να έχουν γίνει γνωστά -μέχρι στιγμής- τα αίτια του θανάτου του.

Θλίψη στη Νιγηρία, αλλά και γενικότερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Ισαάκ Πρόμις. Ο διεθνής Νιγηριανός, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

Τα άσχημα μαντάτα ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας, μέσω social media. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Ο Πρόμις πραγματοποίησε σημαντική καριέρα στην Τουρκία με τη φανέλα, μεταξύ άλλων, των Τράμπζονσπορ, Μανίσασπορ και Αντάλιασπορ, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βold FC.

Ήταν διεθνής με την U20 της Νιγηρίας και είχε τρεις συμμετοχές και ένα γκολ με την ολυμπιακή ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου γνώρισε την ήττα από την Αργεντινή. Mάλιστα, ήταν κι αρχηγός της ομάδας καθ' όλη της διάρκειας του τουρνουά.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ