ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρτίζαν: Ο Ζντιέλαρ φέρνει λεφτά στα ταμεία της

Partizan's Sasa Zdjelar, right, duels for the ball with Alkmaar's Oussama Idrissi during the Europa League group L soccer match between Partizan and AZ Alkmaar at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Partizan's Sasa Zdjelar, right, duels for the ball with Alkmaar's Oussama Idrissi during the Europa League group L soccer match between Partizan and AZ Alkmaar at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Μετά από μία εξαιρετική διετία στην Παρτίζαν, ο Σάσα Ζντιέλαρ αναμένεται να πουληθεί από τη σερβική ομάδα. Σειρήνες από Ιταλία και Γερμανία για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Όταν ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον Σάσα Ζντιέλαρ το καλοκαίρι του 2013 το έκανε με φόντο το μέλλον. Ο 18χρονος τότε μέσος όμως, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των ερυθρολεύκων, με αποτέλεσμα να μην "στεριώσει" στο Λιμάνι. Επί της ουσίας, πέρασε την επόμενη πενταετία σε άλλους συλλόγους (OFK Beograd, Μαγιόρκα, Παρτίζαν) ως δανεικός, έως ότου η ομάδα του Βελιγραδίου αποφασίσει να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2018 αντί 500.000 ευρώ.

Δύο χρόνια μετά, κι ο διεθνής μέσος έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Παρτίζαν, σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται μεταξύ των κορυφαίων της. Γι αυτό, το φετινό καλοκαίρι αναμένονται προτάσεις από το εξωτερικό για χάρη του.

Σύμφωνα με το Mozzart Sport, δύο ομάδες από την Ιταλία (δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά τους) και μία από τη Γερμανία ενδιαφέρονται για εκείνον, κάτι που -σε συνδυασμό με το γεγονός πως μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του- έχει κάνει τους διοικούντες τον σύλλογο να αντιλαμβάνονται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για εκείνον.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, στο Βελιγράδι προσδοκούν σε ένα ποσό που θα φτάσει τα 2.000.000 ευρώ για εκείνον.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ