ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2018: Η Αλ Αΐν του Μπεργκ θα αντιμετωπίσει την Ρίβερ Πλέιτ στον ημιτελικό

Emirates's Al Ain Marcus Berg celebrates after scoring a goal during the first round of the Club World Cup soccer match between Al Ain Club and Team Wellington at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Emirates's Al Ain Marcus Berg celebrates after scoring a goal during the first round of the Club World Cup soccer match between Al Ain Club and Team Wellington at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Η Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ κέρδισε με 3-0 την Εσπεράνς και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ρίβερ Πλέιτ στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2019.

Η Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ ήταν η νικήτρια των προημιτελικών με αντίπαλο την Εσπεράνς επικρατώντας με 3-0 και παίρνοντας την πρόκριση για τον ημιτελικό΄του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων όπου θα βρει στο διάβα της την Ρίβερ Πλέιτ.

Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ομάδα που εκπροσωπούσε την Ήπειρο της Αφρικής πετυχαίνοντας δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 3' με τον Αχμάντ και τον Ελ Σαχάτ στο 18' ενώ το τελικό 3-0 έγινε από τον Μπαντάρ στο 60'.

Ο Μάρκους Μπεργκ και πάλι βρέθηκε στον πάγκο και πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στη διάρκεια του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 80' αντί του Μπαντάρ.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Εσπεράνς - Αλ Αΐν 0-3 (3' Αχμάντ, 18' Ελ Σαχάτ, 60' Μπαντάρ)

Κασίμα Άντλερς - Τσίβας Γουαδαλαχάρα 3-2 (49' Ναγκάκι, 69' πεν. Σερζίνιο, 84' Άμπε / 3' Σαλδίβαρ, 90'+4' Πουλίδο)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ρίβερ Πλέιτ - Αλ Αΐν - 18/12

Ρεάλ Μαδρίτης - Κασίμα Άντλερς 19/12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ