ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουάρντα και Χασάν τις ασίστ στη νίκη της Αιγύπτου

Ουάρντα και Χασάν τις ασίστ στη νίκη της Αιγύπτου

Αμρ Ουάρντα και Αχμέντ Χασάν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νίκη της Αιγύπτου επί της Ζουαζιλάνδης με 2-0, καθώς μοίρασαν αμφότεροι τις ασίστ. Αποχώρησε τραυματίας ο στράικερ του Ολυμπιακού στο 86' (VIDEO).

Η Αίγυπτος επικράτησε της Ζουαζιλάνδης με 2-0 με τη νίκη να έχει... ελληνικό ενδιαφέρον, αφού τις ασίστ για τα δύο τέρματα των "φαραώ" μοίρασαν οι Αμρ Ουάρντα και Αχμέντ Χασάν.

Πρώτος, ο άσος του ΠΑΟΚ στο 19' με εκτέλεση κόρνερ βρήκε ακριβώς το κεφάλι του Χεγκάζι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-0.

Στο 53 λεπτό, οι ποδοσφαιριστές του Χαβιέ Αγκίρε συνεργάστηκαν ωραία με τον Χασάν του Ολυμπιακού να δίνει στον Μοχσέν την τελική πάσα, προτού ο δεύτερος με ωραία ενέργεια διαμορφώσει το 2-0 υπέρ της ομάδας του.

Όσον αφορά τον Ουάρντα, αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές ημέρες, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής Αιγύπτου...

Σχετικά με τον Χασάν αξίζει να αναφέρουμε πως ο "ερυθρόλευκος" φορ πέρασε ως αλλαγή στο 46', έδωσε το γκολ στην ομάδα του, αλλά στο 86' βγήκε εκτός με τραυματισμό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ