ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν το Big-4 γνώρισε την ήττα με 1-4 σε ευρωπαϊκό ματς

Όταν το Big-4 γνώρισε την ήττα με 1-4 σε ευρωπαϊκό ματς

Το 1-4 σε ευρωπαϊκό ματς είναι... γνώριμο σκορ και για τις τέσσερις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το έχει βιώσει δυο φορές ο Ολυμπιακός και από μια οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Το Sport24.gr θυμίζει. (VIDEOS)

Η βαριά εντός έδρας ήττα στην Ευρώπη είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα που αγωνίζεται με αντιπάλους υψηλού επιπέδου. Επομένως, τα δικά μας κλαμπ δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν φωτεινή εξαίρεση. Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν πιει το πικρό ποτήρι μιας ευρωπαϊκής βραδιάς που έχασαν τ' αυγά και τα καλάθια στον αγωνιστικό χώρο και ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια.

Οι Πειραιώτες έχουν χάσει δυο φορές με αυτό το σκορ και μάλιστα από Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν στους ομίλους του Champions League και μάλιστα με τους "λιονέ" είχε προηγηθεί με τον Μπαμπαγκίντα. Όπως ακριβώς και ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Μπενφίκα στην Τούμπα χάρη στο γκολ του Πρίγιοβιτς, προτού οι Πορτογάλοι αντιδράσουν και φτάσουν σε μια θριαμβευτική νίκη - πρόκριση.

Η ΑΕΚ είχε χάσει με αυτό το σκορ στο ΟΑΚΑ το Σεπτέμβριο του 2007 από την υπερηχητική τότε, Σεβίλλη, για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όσο για τον Παναθηναϊκό, είχε ηττηθεί στο ΟΑΚΑ με 1-4 από τη Λεβερκούζεν για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων τη σεζόν 1993-94 και παρά τη νίκη του στη ρεβάνς (1-2) αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Η ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ