ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βίγια έκανε σεφτέ κόντρα στην ομάδα του Τόρες

New York City FC forward David Villa kicks the ball into the box during the first half of an MLS playoff soccer match against Atlanta United, Sunday, Nov. 4, 2018, in New York. Atlanta United won 1-0. (AP Photo/Steve Luciano)
New York City FC forward David Villa kicks the ball into the box during the first half of an MLS playoff soccer match against Atlanta United, Sunday, Nov. 4, 2018, in New York. Atlanta United won 1-0. (AP Photo/Steve Luciano) AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Ο Νταβίντ Βίγια δεν έχει χάσει την εκτελεστική του δεινότητα παρά τα 37 του χρόνια και αυτό το δείχνει και στην Ιαπωνία σκοράροντας για λογαριασμό της νέας του ομάδας: της Βίσελ Κόμπε (VIDEO).

Έχοντας θητεύσει με επιτυχία σε Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Νταβίντ Βίγια θεωρείται από τους πλέον ικανούς φορ που εμφανίστηκαν στα ισπανικά γήπεδα τον 21ο αιώνα και πλέον βγάζει την ποιότητά του στην ασιατική ήπειρο.

Για την ακρίβεια στην Ιαπωνία με την Βίσελ Κόμπε, με τον Ισπανό στράικερ να της χαρίζει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Σαγκάν Τόσου του Φερνάντο Τόρες, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Σημειώνεται πως ο Βίγια έχει πολύ καλή παρέα από την Ευρώπη, αφού στην ίδια ομάδα αγωνίζεται επίσης ο συμπατριώτης του Αντρές Ινιέστα αλλά και ο Γερμανός εξτρέμ Λούκας Ποντόλσκι, με τους τρεις τους να είναι βασικοί και να αγωνίζονται μέχρι το 90' στο ματς απέναντι στην Σαγκάν Τοσού.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ