ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τσάβι "εκτέθηκε" από ντρίμπλα στο Κατάρ (VIDEO)

Barcelona's Xavi Hernandez, kicks the ball during their La Liga soccer match between Real Sociedad and Barcelona, at Anoeta stadium in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.4, 2015. Barcelona lost the match 1-0. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Xavi Hernandez, kicks the ball during their La Liga soccer match between Real Sociedad and Barcelona, at Anoeta stadium in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.4, 2015. Barcelona lost the match 1-0. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Έχασε το τόπι ο Τσάβι Ερνάντεθ από "άρρωστη" ντρίμπλα που του έσκασε ο Λουτσιάνο Βάσκες στον αγώνα της Αλ Σαντ κόντρα στην Αλ Σαχάνια, για την 4η αγωνιστική της Stars League του Καράρ. (VIDEO)

Μπορεί ο Τσάβι Ερνάντεθ να έχει φάει τα γήπεδα με το... κουτάλι, ωστόσο η εμπειρία του δεν τον έσωσε απέναντι στον άσο της Αλ Σαχάνια, Λουτσιάνο Βάσκες, ο οποίος έκανε... κουτό τον βετεράνο μέσο της Αλ Σαντ με μία ευφάνταστη ενέργεια υψηλής τεχνικής κατάρτισης.

Ο Αργεντινός επιθετικός των φιλοξενούμενων χόρεψε "τανγκό" τον 38χρονο Καταλανό χαφ, που δεν κατάφερε να (παρ)ακολουθήσει τα βήματα του ποδοσφαιρικού χορού.

Για την ιστορία, ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα πήρε την ρεβάνς για την σακούλα που του μοίρασε ο πολύπειρος λάτιν στράικερ, καθώς η ομάδα του συνέτριψε την Αλ Σαχάνια, φιλοδωρώντας την με... ταρίφα (4-0) και κατοικοεδρεύει στην βαθμολογική κορυφή του πρωταθλήματος του Κατάρ.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ