ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαλάχ ζήτησε... συγγνώμη από μικρή μαθήτρια (PHOTOS)

Egypt's Mohamed Salah practices during Egypt's official training on the eve of the group A match between Russia and Egypt at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg stadium in St. Petersburg, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Σαλάχ AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Μια νεαρή μαθήτρια σήκωσε πανό στο Αίγυπτος - Τυνησία ζητώντας από τον Σαλάχ να σκοράρει για να πάει γρήγορα στο σπίτι της, καθώς είχε διάβασμα. Ο σταρ της Λίβερπουλ έβαλε γκολ στο 90' και ζήτησε συγγνώμη! (PHOTOS)

Το Σάββατο (16/11) η Αίγυπτος τέθηκε αντιμέτωπη με την Τυνησία, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ενώ το σκορ ήταν 1-1, μια νεαρή μαθήτρια συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό να σηκώνει πανό, μέσω του οποίου ζητούσε από τον Μοχάμεντ Σαλάχ να σκοράρει.

"Σαλάχ, σε παρακαλώ βάλε γκολ. Θέλω να πάω στο σπίτι, έχω διάβασμα".

Ο Σαλάχ ζήτησε... συγγνώμη από μικρή μαθήτρια (PHOTOS)

Ο μεγάλος σταρ της Αιγύπτου και της Λίβερπουλ έκανε το χρέος του, αλλά καθυστερημένα για τη μικρή θαυμάστριά του. Σκόραρε στο 90' και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 3-2! Έτσι, λίγες ώρες μετά θέλησε να απαντήσει στη μαθήτρια, γράφοντας χιουμοριστικά στον λογαριασμό του στο twitter:

"Αλήθεια προσπάθησα να σε... αφήσω να πας σπίτι νωρίς. Συγγνώμη που σε κράτησα εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελπίζω ο καθηγητής σου αύριο να καταλάβει την κατάσταση!".

Ο Σαλάχ ζήτησε... συγγνώμη από μικρή μαθήτρια (PHOTOS)

Μετά το γκολ που σημείωσε ο Σαλάχ έβγαλε τη φανέλα του και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του. Έφτασε μάλιστα τα 39 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σε 62 ματς και είναι πλέον ο τρίτος σκόρερ στην εθνική του ομάδα.

AP Photo/Efrem Lukatsky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ