ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μιχάιλοβιτς απειλεί την Σπόρτινγκ ακόμα και με αποκλεισμό από την Ευρώπη

Ο Μιχάιλοβιτς απειλεί την Σπόρτινγκ ακόμα και με αποκλεισμό από την Ευρώπη
MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς γνωστοποίησε πως η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δεν έχει πληρώσει ακόμα την αποζημίωση ύψους 3.000.000 ευρώ που του οφείλει και απειλεί να φτάσει μέχρι την UEFA για να ζητήσει τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη.

Αποζημίωση ύψους 3.000.000 ευρώ περιμένει ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς να του καταβάλλει η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και απειλεί πως αν δεν γίνει αυτό, τότε θα διεκδικήσει ακόμα και την τιμωρία της μέσω αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2018, όταν ο νυν προπονητής της Μπολόνια είχε ανακοινωθεί από τα "λιοντάρια της Λισσαβώνας", για να απολυθεί ωστόσο εννέα ημέρες αργότερα μετά από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να ανατρέψει την προηγούμενη απόφαση περί πρόσληψής του.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε κυνηγήσει δικαστικά την υπόθεση ζητώντας αποζημίωση και την κέρδισε τον Νοέμβριο του 2019 όταν και αποφασίστηκε από δικαστήριο πως η Σπόρτινγκ είναι αναγκασμένη να του καταβάλλει το ποσό των 3.000.000 ευρώ.

Παρά τα δημοσιεύματα όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα και ήθελαν την Σπόρτινγκ να τακτοποιεί την εκκρεμμότητά της προς τον Μιχάιλοβιτς, ο ίδιος φρόντισε να διαμηνύσει μέσω των δικηγόρων του πως αυτό η πληροφορία δεν είναι αληθής και εξακολουθεί να μην έχει πληρωθεί.

Ο Μιχάιλοβιτς απειλεί την Σπόρτινγκ ακόμα και με αποκλεισμό από την Ευρώπη
FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

"Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας μέχρι σήμερα δεν έχει πληρώσει τα χρήματα που μου χρωστάει. Από την έναρξη της χρονιάς, από τότε που ο σύλλογος αναγνώρισε το χρέος του, δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο από το να προσπαθούν να καθυστερήσουν την πληρωμή.

Στους τελευταίους μήνες, ο σύλλογος έκανε αναρίθμητες προτάσεις, αλλά αυτό που έχει γίνει ξεκάθαρο είναι πως όλα αυτά ήταν μία προσπάθεια για να μεταθέσει την πληρωμή, οπότε αποφάσισα να εμπλέξω την UEFA.

Μόνο τότε η Σπόρτινγκ έκανε μία μερική πληρωμή. Αυτή η συμπεριφορά είναι μη αποδεκτή και αν αναγκαστώ, θα ξαναπάω στην UEFA για να λάβω ολόκληρο το ποσό.

Θα φτάσω μέχρι τέλους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει τον αποκλεισμό της Σπόρτινγκ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις", αναφέρει η επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι του Σέρβου τεχνικού και αφορά την τοποθέση του για τη διαμάχη του με την πορτογαλική ομάδα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ