ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μίτσελ θέλει τον Ρομπέρτο στην Πούμας

Ο Μίτσελ θέλει τον Ρομπέρτο στην Πούμας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Πούμας, Μίτσελ, θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ρομπέρτο, μετά από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό και τη Μάλαγα και εισηγήθηκε την απόκτηση του συμπατριώτη του τερματοφύλακα.

Πριν από ένα χρόνο, λίγες μόλις ημέρες μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πούμας, ο Μίτσελ είχε εισηγηθεί την απόκτησή του Ρομπέρτο. Η διοίκηση της μεξικανικής ομάδας δεν κατάφερε να υλοποιήσει σε εκείνο το χρονικό σημείο την επιθυμία του.

Ο 57χρονος Ισπανός προπονητής επιμένει και σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας (Universal) θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα μετά από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό και τη Μάλαγα.

Η Πούμας βρίσκεται σε αναζήτηση γκολκίπερ καθώς ο Αλφρέδο Σαλδίβαρ παρά την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Μίτσελ, δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Ο Ρομπέρτο αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στην Αλαβές, ωστόσο θα πρέπει στο τέλος αυτής να επιστρέψει στη Γουέστ Χαμ, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός.

Μίτσελ και Ρομπέρτο έχουν συνεργαστεί άλλες δύο φορές. Η πρώτη ήταν στον Ολυμπιακό (2013-2015) και η δεύτερη στη Μάλαγα (2017-2018). Μάλιστα, ο Ρομπέρτο αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τους Ανδαλουσιάνους κατόπιν εισήγησης του Μίτσελ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ