ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάρκο Σίλβα δίνει 55 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες για τον Ζαχά

Everton manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Everton manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Αποφασισμένη να πάρει τον Γουίλφριντ Ζαχά είναι η Έβερτον που χτύπησε την πόρτα της Κρίσταλ Πάλας με νέα, βελτιωμένη πρόταση.

Η Κρίσταλ Πάλας επιμένει να ζητάει κοντά στα 90 εκατ. ευρώ για τον Γουίλφριντ Ζαχά, αλλά άλλο τόσο πεισματάρα φαίνεται να είναι και η Έβερτον που μετά το πρώτο "όχι" των Λονδρέζων επανήλθε με δεύτερη, καλύτερη πρόταση για τον Ιβοριανό επιθετικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Μάρκο Σίλβα έδωσε το "ok" η ομάδα του στα 55 εκατ. ευρώ που πρότεινε αρχικά για τον Ζαχά να προσθέσει και δύο έμψυχα ανταλλάγματα. Ο ένας ποδοσφαιριστής που προσφέρει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ο Τοσούν και ο άλλος ο ΜακΚάρθι.

Τον Τοσούν τον είχε φέρει ο Μάρκο Σίλβα τον Ιανουάριο του 2018 από την Μπεσίκτας αντί 23 εκατ. ευρώ, ενώ ο Τζέιμς ΜακΚάρθι βρίσκεται στο "Μπλε" κλαμπ του Λίβερπουλ από το 2013. Τότε, η ομάδα τον είχε αγοράσει από την Γουίγκαν με 15,5 εκατ. ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ