ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαλουντά έμαθε πως απολύθηκε μέσω Twitter!

Florent Malouda of Trabzonspor celebrateds his goal against Apollon during the Europa League group J soccer match at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Sept. 19, 2013. (AP Photo/Petros Karadjias)
Florent Malouda of Trabzonspor celebrateds his goal against Apollon during the Europa League group J soccer match at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Sept. 19, 2013. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ούτε έναν μήνα δεν κράτησε η συνεργασία του Φλοράν Μαλουντά με την Ζυρίχη, με τον ελβετικό σύλλογο να ανακοινώνει το διαζύγιο μέσω Twitter και τον ίδιο να μην κρύβει τον αιφνιδιασμό του!

Όμορφος ποδοσφαιρικός κόσμος, αγγελικά πλασμένος. Αυτό δεν μπορεί να το ισχυριστεί κανείς στην περίτπωση του Φλοράν Μαλουντά και της συνεργασίας του με την Ζυρίχη, με τον Γάλλο παλαίμαχο μεσοεπιθετικό να εντάσσεται το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου εδώ και έναν μήνα περίπου και να βλέπει σε χρόνο dt την πόρτα της εξόδου.

Αυτό μάλιστα έγινε με τρόπο που "έγραψε ιστορία", με την Ζυρίχη να κάνει λόγο για τέλος της συνεργασίας με απόφαση που που πάρθηκε από κοινού (τα διάφορα σχέδια που ενέπλεκαν τον Φλοράν Μαλουντά δεν είναι συμβατά με τις δραστηριότητες της Ζυριχης) αλλά τον ίδιο να δηλώνει άγνοια.

"Όντως; Πραγματικα δεν το ήξερα αυτό", ανέφερε σε ποστάρισμά του ο Μαλουντά, την ώρα που η Ζυρίχη ευχόταν από την πλευρά της "καλή τύχη και κάθε επιτυχία στα άμεσα επαγγελματικα σου σχέδια".

Photo Credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ