ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κρστάιτς "έκοψε" τον Μιλιβόγεβιτς γιατί του άσκησε κριτική

Serbia's Luka Milivojevic reacts next to Costa Rica's Johan Venegas during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Mark Baker)
Serbia's Luka Milivojevic reacts next to Costa Rica's Johan Venegas during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Mark Baker) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Σερβίας, Μλάντεν Κρστάιτς, δεν ξέχασε τα λόγια του Λούκα Μιλιβόγεβιτς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και τον άφησε εκτός αποστολής!

Στις 27 Ιουνίου, η εθνική Σερβίας γνώρισε την ήττα (0-2) από την αντίστοιχη της Βραζιλίας στην "Otkrytie Arena" της Μόσχας κι αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 από τη φάση των ομίλων.

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη "σελεσάο" ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Κρίσταλ Πάλας (αρχηγός της μάλιστα) άφηνε αιχμές προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό: "Ο προπονητής είχε την άποψή του, ήθελε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και στο τέλος χάσαμε".

Ο Μλάντεν Κρστάιτς δεν ξέχασε τα λεγόμενα του 27χρονου μέσου και τον "έκοψε" από την αποστολή της εθνικής ομάδας, η οποία στις 7 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζει τη Λιθουανία και τρεις μέρες αργότερα τη Ρουμανία, στο πλαίσιο του Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι γι' αυτά τα δύο ματς κλήθηκαν ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ και τον Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού.

Photo credits: AP Photo/Mark Baker

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ