ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Εμενίκε σταματάει το ποδόσφαιρο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / ΕΜΕΝΙΚΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Εμενίκε EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο Εμάνουελ Εμενίκε αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στην καριέρα του και έχει να κάνει με τους σοβαρούς τραυματισμούς του.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στην Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού, εντούτοις δεν στέριωσε στο λιμάνι και κατά κύριο λόγο ευθύνεται ο ίδιος γι' αυτό με τα καμώματά του.

Σύμφωνα όμως με όσα υποστηρίζει ο τουρκικός Τύπος, ο Εμενίκε προσανατολίζεται να βάλει τίτλους τέλους στην καριέρα του. Οι λόγοι που τον οδηγούν στην εν λόγω απόφαση, έχουν να κάνουν με τους σοβαρούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, οι οποίοι μάλιστα δεν του επέτρεψαν να παίξει ούτε στη Λας Πάλμας που είχε δοθεί δανεικός.

Ο 31χρονος επιθετικός δεν έχει βρει και ομάδα να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει φτάσει σε... τέλμα και ο ίδιος να πήρε την απόφαση να σταματήσει την ποδοσφαιρική καριέρα του. Βέβαια, θα πρέπει να τοποθετηθεί και ο ίδιος περί του θέματος και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ