ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντινάμο Βουκουρεστίου: "Φωτογραφίζουν" τον Πιεμπονγκσάντ ως υποψήφιο αγοραστή!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πιεμπονγκσάντ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Ντινάμο Βουκουρεστίου, Μίρτσεα Ρέντνιτς, επιβεβαίωσε ότι ξένοι επενδυτές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της ρουμανικής ομάδας και "φωτογράφισε" τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Σε διαπραγματεύσεις για την αλλαγή ιδιοκτησίας βρίσκεται η Ντινάμο Βουκουρεστίου. Ο τεχνικός της ομάδας της ρουμανικής πρωτεύουσας, Μίρτσεα Ρέντνιτς, είναι αυτός που μεσολαβεί για τις διαπραγματεύσεις του νυν ιδιοκτήτη, Ιουνούτς Νεγκόιτσα, με τους γνωστούς ατζέντηδες, Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι.

Ο 56χρονος προπονητής δεν κατονόμασε τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, αλλά "φωτογράφισε" τον Ταϊλανδό ως τον υποψήφιο αγοραστή της Ντινάμο: "Πρόκειται για κάποιον που αγόρασε ομάδα στο Βέλγιο. Δεν έχουμε όλα τα στοιχεία, αλλά περιμένουμε μερικά χαρτιά. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Νεγκόιτα θέλει να πουλήσει", υποστήριξε αρχικά κι όταν ρωτήθηκε για τον Πιεμπονγκσάντ απάντησε:

"Δεν μπορώ να σας πω. Ξέρετε για τι πρόκειται. Είναι φίλος μου και πρώην αφεντικό μου", υποστήριξε. Παρεμπιπτόντως, ο Ρέντνιτς εργάστηκε ως προπονητής στη Μουσκρόν - ιδιοκτησίας Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ - από το 2016 έως το 2018.

Στο κείμενο αναφέρονται στοιχεία από την προσπάθεια του Ταϊλανδού ν' αγοράσει τον Παναθηναϊκό, υπόθεση η οποία έχει "νεκρώσει" το τελευταίο διάστημα. Η Ντινάμο έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς μετά από 21 ματς και βρίσκεται στην 11η θέση (σε σύνολο 14 ομάδων) της πρώτης κατηγορίας του ρουμανικού πρωταθλήματος. Στην ομάδα του Βουκουρεστίου αγωνίζεται ο 28χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Γιάννης Κατσικάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ