ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντινάμο Κιέβου: Πέντε φιλικά προετοιμασίας πριν τις μάχες με τον Ολυμπιακό

Dynamo Kyiv's players celebrate their goal scored by Dynamo Kyiv's Mykola Shaparenko during the UEFA Europa League group K soccer match between Rennes and Dynamo Kiev at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Dynamo Kyiv's players celebrate their goal scored by Dynamo Kyiv's Mykola Shaparenko during the UEFA Europa League group K soccer match between Rennes and Dynamo Kiev at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Το δεύτερο στάδιο της μίνι χειμερινής προετοιμασίας ξεκινάει στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, για τη Ντινάμο Κιέβου, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League. Θα δώσει πέντε φιλικά προετοιμασίας η ουκρανική ομάδα.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της χειμερινής τους προετοιμασίας, οι παίκτες της Ντινάμο Κιέβου πήραν λίγες ημέρες ρεπό. Οι περισσότεροι επέστρεψαν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, απ' όπου νωρίς σήμερα (30/1) το πρωί, με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο "Μπορισπόλ", αναχώρησαν για την Μάλαγα, προκειμένου να ξεκινήσουν εκ νέου προπονήσεις.

Το δεύτερο στάδιο της μίνι χειμερινής προετοιμασίας ξεκινάει στη Μαρμπέγια, στα νότια της Ισπανίας, για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στην φάση των "32" του Europa League. Στην Μαρμπέγια υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους τρεις τερματοφύλακες, ενώ οι Πίβαριτς και Μπεσεντίν δεν θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία λόγω τραυματισμού.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Μαρμπέγια, η Ντιναμό Κιέβου θα δώσει πέντε φιλικούς αγώνες: 02.02.19 με ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία), 05.02.19 με Όστερσουντ (Σουηδία), 06.02.19 με Νιου Ίγκλαντ (ΗΠΑ), 08.02.19 με Μάλμε (Σουηδία), 09.02.19 με Βαλερένγκα (Νορβηγία).

Θυμίζουμε πως οι αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένες στις 14 και 21 Φεβρουαρίου, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο Φάληρο και η ρεβάνς στο "Ολιμπίσκι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ