ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νασρί: "Ο Σαμπαόλι μού είπε ότι μπορώ να πίνω και να πηγαίνω σε clubs"

Sevilla's Samir Nasri controls the ball during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Sevilla, at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Oct. 18, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Sevilla's Samir Nasri controls the ball during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Sevilla, at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Oct. 18, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC, FILE

O Σαμίρ Νασρί αποκάλυψε πως ο Χόρχε Σαμπαόλι έκανε τα πάντα για να τον πείσει να πάει στη Σεβίλλη τη σεζόν 2016/17, επιτρέποντάς του ακόμα και να πίνει ποτά και να πηγαίνει σε clubs.

Η καριέρα του Σαμίρ Νασρί έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια, αφού μετά την αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό του. Η τελευταία προσπάθεια του Γάλλου μεσοεπιθετικού να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο ήταν τη σεζόν 2016/17 όταν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τους "πολίτες" στη Σεβίλλη.

Ωστόσο, ούτε εκεί κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, έχοντας τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 27 συμμετοχές με την ισπανικά ομάδα. Όμως, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε, η εκτίμηση που είχε ο Χόρχε Σαμπαόλι στο πρόσωπό του ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να κάνει τα πάντα για να τον πείσει να υπογράψει στη Σεβίλλη, έστω και για μία σεζόν.

"Ο Σαμπαόλι με ήθελε τόσο πολύ στη Σεβίλλη που μου είπε: 'Έλα στην ομάδα μας και θα μπορείς να πίνεις, να πηγαίνεις σε clubs και να κάνεις ό,τι θες. Κι εγώ από την πλευρά μου θα σε καλύπτω μπροστά στη διοίκηση. Το μόνο που ζητάω από εσένα είναι να είσαι καλός στο γήπεδο'. Θυμάμαι, μία εβδομάδα ήμουν εκτός δράσης και ζήτησα να πάω σπίτι μου να δω την οικογένειά μου. Όχι μόνο δέχθηκε, αλλά προσφέρθηκε να μου φυλάξει το σπίτι και να φροντίσει τον σκύλο μου", ήταν το σχόλιο του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic, FILE

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ