ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Ο Γκατούζο θέλει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos shouts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton, at the Emirates Stadium in London, Thursday, Dec. 5, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos shouts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton, at the Emirates Stadium in London, Thursday, Dec. 5, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει δεχθεί κρούση από την Νάπολι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιταλίας. Οι Ναπολιτάνοι ψάχνονται για ενίσχυση στα μετόπισθεν, καθώς ενδιαφέρονται και για τον Γκάμπριελ, της Λιλ.

Η Νάπολι θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, παρά την ύπαρξη των Κουλιμπαλί , Μανωλά και Μακσίμοβιτς στο ρόστερ τους, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Alfredo Pedulla.

Ο ένας που θέλει να φέρει ο Τζέναρο Γκατούζο είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, του οποίου το συμβόλαιο στην Άρσεναλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Υπό τον Μικέλ Αρτέτα ο 32χρονος Έλληνας στόπερ έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, κάτι που θα τον ωθούσε στην πόρτα της εξόδου, εάν υπήρχε κάποια καλή πρόταση.

Ο δεύτερος στόπερ είναι ο Γκάμπριελ της Λιλ. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος στόπερ θέλει να πάει στην Νάπολι, άλλα η μετακίνηση του είναι δύσκολη, αφού οι “Λιλουά” ζητούν πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσουν. Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις, κάτι που φάνηκε στο πρόσφατο παρελθόν με τις μεταγραφές των Βίκτορ Οσιμέν και Ορέστη Καρνέζη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ