ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Κλείνει τον Γιορέντε

Tottenham Hotspur forward Fernando Llorente celebrates his side's third goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Tottenham Hotspur forward Fernando Llorente celebrates his side's third goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Νάπολι δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Μάουρο Ικάρντι και τρέχει για να κλείσει τον Φερνάντο Γιορέντε που είναι ελεύθερος. Διετής η συμφωνία των "παρτενοπέι" με τον 34χρονο επιθετικό.

Τα "παιχνίδια" του Μάουρο Ικάρντι φαίνεται πως κούρασαν τους ανθρώπους της Νάπολι, που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε.

Ο Ισπανός επιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος εδώ και λίγο καιρό από την Τότεναμ, είναι σε επικοινωνία με τους "παρτενοπέι" το τελευταίο διάστημα και πλέον φαίνεται πως υπάρχει οριστική συμφωνία.

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συνεργασία με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να είναι διετούς διάρκειας, ενώ ο Ισπανός αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ